dilluns, 17 de novembre del 2014

Comercial - Comercial Horeca. Cap d'Equip

Comercial Horeca. Cap d'Equip




BARCELONA (BARCELONA)

: ORGANIGRAMA SELECCIÓ

: Empresa que distribueix els seus productes (alimentaris) dins el canal Horeca



Sota les directrius del Gerent haurà de per una banda, coordinar l'equip comercial (4/5 persones) , planificar accions comercials, acompanyament a venedors, supervisió d'operacions, negociacions directes amb clients i operacions significatives, motivació i control de l'equip humà, aportar iniciatives dins del seu àmbit , etc.



I per altra banda, tabé tindrà la seva pròpia ruta i haurà de visitar i fer el seguiments als seus propis clients.



És a dir, cal fer les 2 funcions alhora, per un cantó les funcions pròpies d'un supervisor de vendes i també gestionar i visitar la seva pròpia cartera de clients.

: LABORAL INDEFINIT

: 0

: 0

: 0

15/11/2014

Vull saber-ne més