divendres, 31 de gener del 2014

ENGINYER/A INDUSTRIAL (SC) - Zona vallès oriental

ENGINYER/A INDUSTRIAL (SC) - Zona vallès oriental




BARCELONA (BARCELONA)

: MARLEX

: Treball Temporal i Selecció de Personal



Important empresa del sector químic situada a la zona del Vallès Oriental, precisa incorporar un/a Supervisor/a Mecànic.

Es requereix formació en Enginyeria Industrial, especialitat Mecànica

Imprescindible experiència en un lloc de treball similar



La persona seleccionada s'encarregarà de controlar, organitzar i supervisar totes les feines de mantenimient i nova instal.lació que es realitzin en l'àmbit de les instal.lacions mecàniques i reparacions d'equips de procés.

En dependència directa amb el responsable de Serveis de Planta s'encarregarà de dirigir, coordinar, supervisar i gestionar tots els treballs de reparacions urgents, manteniment correctiu, preventiu, de modificació d'instal.lacions i de noves instal.lacions del seu àmbit, desenvolupant-los individualment, amb personal d'empreses externes i/o amb els operaris de manteniment de serveis de planta.

Comprovarà que es reben del proveidor la documentació completa corresponent al treball realitzat, excepte en el cas que s'hagi d'encarregar a una enginyeria externa, i organitzarà en detall la intervenció d'empreses exteriors en instal.lacions de fàbrica de manera que es respectin les directius vigents relatives al treball, seguretat, higiene i protecció ambiental. Així mateix, assistirà en l'aspecte tècnic als operaris de manteniment quan aquests ho requereixin.









: LABORAL TEMPORAL

: 0

: 30000

: 35000

30/01/2014

Vull saber-ne més