divendres, 31 de gener del 2014

CAP DE SEGURETAT TITULAT

CAP DE SEGURETAT TITULAT




BARCELONA (BARCELONA)

: GRUP ORGANIGRAMA

: Organigrama SL: recursos humans, selecció de personal, formació empresarial, psicologia industrial.



El cap de seguretat desenvolupa les seves tasques en les empreses que ofereixen serveis de seguretat privada. Les empreses de seguretat privada poden oferir servei de protecció i vigilància, servei de dipòsit i custòdia de valors (per exemple, el transport de fons bancaris), instal·lació de sistemes de seguretat, servei de central de recepció d'alarma i també assessorament sobre aquestes activitats de seguretat.

Aquest professional és el responsable de vetllar perquè l'empresa realitzi la seva activitat complint la Llei 23/1992, de 30 de juliol, de seguretat privada i la normativa que s'ha desplegat. D'altra banda, per poder desenvolupar les tasques de director de seguretat ha d'obtenir l'habilitació com a cap de seguretat del Ministeri de l'Interior i complir els requisits que estableix la normativa de seguretat privada.



Tasques



Les tasques que desenvolupa el cap de seguretat les fixa la Llei 23/1992, de 30 de juliol, de seguretat privada i la normativa que se'n deriva. Així, el cap de seguretat en empresa:

Gestiona l'organització i l'execució dels serveis que ofereix l'empresa de seguretat.

Analitza les situacions de risc i planifica i programa les actuacions precises per aplicar i dur a terme els serveis de seguretat.

Organitza, dirigeix i inspecciona els serveis de seguretat privada.

Coordina el funcionament dels vigilants i els sistemes de seguretat de l'empresa de seguretat. Organitza, dirigeix i inspecciona el personal de seguretat privada.

Proposa els sistemes de seguretat més adequats en cada cas, en supervisa l'ús, el funcionament i la conservació o manteniment.

Proposa les mesures adequades per arreglar les deficiències que identifiquen els vigilants en relació amb el servei que presten.

Controla la formació permanent del personal de seguretat que depèn d'ell, i proposa a la

: LABORAL INDEFINIT

: 0

: 0

: 0

30/01/2014

Vull saber-ne més