dimecres, 8 d’abril del 2015

Administració - Persona amb formació comptable i nivell alt d'angl

Persona amb formació comptable i nivell alt d'angl




BARCELONA (BARCELONA)

: Nom d'empresa no visible

: Reconeguda fàbrica, amb més de 35 anys d'experiència, de reconversió i comercialització de maquinària per al sector del metall.



Estem cercant una persona perquè s'incorpori a l'actual equip de professionals de la nostra empresa. Realitzarà diverses funcions, les quals s'emmarcarien en les 3 grans àrees següents:



- Administració comptable > en dependència del responsable de comptabilitat, portarà tasques del dia a dia de la gestió comptable de l'empresa. En aquest sentit, cal que tingui ja una bona formació administrativa-comptable, per tal que pugui treballar aquestes tasques de manera molt autònoma.



- Funcions comercials > l'altra meitat del seu temps, el dedicarà a fer funcions comercials, especialment en l'àrea de venda de consumibles. Caldrà que contacti amb clients i possibles futurs clients, per tal d'oferir-los els productes, les ofertes, explicar novetats, etc. En aquest sentit, demanem una persona amb habilitats comunicatives i clara orientació al client.



- Suport a gerència > quan sigui necessari, la persona escollida donarà suport a gerència per al contacte i la relació amb proveïdors internacionals. És per aquesta funció que es requereix un molt bon nivell d'anglès (negociació), ja que haurà de fer d'enllaç entre l'empresa i els proveïdors.

: LABORAL INDEFINIT

: 0

: 0

: 0

07/04/2015

Vull saber-ne més