dissabte, 28 de febrer del 2015

Comercial - VENEDOR/A (Zona Osona-Vallès Oriental)

VENEDOR/A (Zona Osona-Vallès Oriental)




BARCELONA (BARCELONA)

: GRUP ORGANIGRAMA

: Organigrama SL: recursos humans, selecció de personal, formació empresarial, psicologia industrial.





Busquem un perfil molt concret de COMERCIAL, que sigui capaç d'autoorganitzar-se les visites, fer visites programades per ell/a mateix/a, calcular i presentar pressupostos, fer el seguiment de les visites i ofertes presentades, i que sigui capaç d'argumentar els valors de l'empresa per davant de preu.



Es tracta d'una empresa sòlida en el mercat, que no és partidaria de "rebentar preus", sinó d'oferir una qualitat en el servei per sobre de la resta. Això suposa no poder lluitar per preu i ser conscient que cal rebutjar determinats acords per tal de no caure en l'error de treballar per sota de cost.



Per tant, busquem algú amb molta capacitat de raonar, d'argumentar i de defensar la política de l'empresa. Algú assertiu que sàpiga tancar un acord anual per sobre de preus de competència a favor de servei i qualitat.



Visitarà empreses, organismes, institucions, hospitals, escoles, etc... de la zona compresa dins l'area d'Osona i Vallès Orirental



Tota la seva activitat l'haurà de reportar de manera gradual i diària a la Direcció Comercial a través del programa de gestió comercial.

: LABORAL INDEFINIT

: 0

: 0

: 0

27/02/2015

Vull saber-ne més