dijous, 25 de setembre del 2014

Altres oficis - Persona amb formació tècnica per a funcions comerc

Persona amb formació tècnica per a funcions comerc




BARCELONA (BARCELONA)

: Nom d'empresa no visible

: Fabricació de maquinària de tall pels sectors de l'automòbil, aeronàutica, el tèxtil, mèdic... entre d'altres. Som una empresa immersa en un fort procés d'expansió i amb productes d'alta acceptació al mercat.



Ens cal incorporar una persona a l'actual equip de professionals de l'empresa, perquè es responsabilitzi de fer funcions comercials de promoció dels nostres productes, uns productes del sector tecnològic-industrial.



Pel sector que haurà de treballar, i per les tasques que se li encomanaran, pensem que el lloc de treball és idea per un/a professional amb formació tècnica (enginyeria o formació tècnica inferior) que tingui esperit comercial i una clara orientació al client.



També podrem tenir en compte el perfil de persones que, malgrat no tenir la formació tècnica requerida, tinguin una gran capacitat d'aprenentatge i demostrin experiència fent funcions comercials. En aquest cas, li oferiríem una formació específica sobre els productes i sectors.



Per dur a terme la seva activitat, la persona escollida haurà de viatjar i cal que tingui anglès a bon nivell. Valorarem el francès i altres idiomes.









: LABORAL INDEFINIT

: 0

: 0

: 0

24/09/2014

Vull saber-ne més