dimecres, 19 de febrer del 2014

Comercial Autònom

Comercial Autònom




BARCELONA (BARCELONA)

: Nom d'empresa no visible

: Serveis de consultoria, gestió i divulgació en els camps de l'eficiència energètica i estalvi energètic. Treballem amb un gran ventall de comercialitzadores de llum i gas per tal de poder trobar la millor oferta a la seva necessitat.

Estudiem de forma exhaustiva el grau d'eficiència del nostre client tant per grans empreses, pymes com ofertes exclusives residencials.

A partir d'analitzar els equips consumidors d'energia i els hàbits de consum recomanem les accions idònies per optimitzar el consum.

Ens adaptem a les necessitats dels nostres clients amb un esperit emprenedor, una organització dinàmica, un equip tècnic professional i un compromís constant. Per això sempre oferim la màxima qualitat amb el menor cost i temps possible perquè apostem per un model de negoci proper, eficient i sostenible.



Som una consultoria Energètica que busquem comercials autònoms per captar clients i gestionar la nostra cartera. Nosaltres tenim la oficina a Barcelona però no delimitem la zona a la ciutat. Necessitem gent activa, compromesa i amb ganes de treballar. Oferim un bon ambient de treball. Sou amb les millors comissions del mercat. Horari flexible a negociar. Incorporació immediata.

: LABORAL TEMPORAL

: 0

: 1000

: 4000

18/02/2014

Vull saber-ne més