diumenge, 1 de febrer del 2015

Comercial - Export Area Manager Jewellery Trade

Export Area Manager Jewellery Trade




BARCELONA (BARCELONA)

: GRUP ORGANIGRAMA

: Organigrama SL: recursos humans, selecció de personal, formació empresarial, psicologia industrial.



Busquem una persona amb experiència (imprescindible) com a Comercial d'Exportació (MOLT PREFERIBLEMENT dins del sector de la Joieria i/o similar). La funció principal és marcar objectius als representants i distribuïdors, obrir nous mercats, noves zones mitjançant contactes directes del sector. Per tant, es valorarà que la persona ja sàpiga quines son les claus per dinamitzar les vendes i quins son els distribuïdors més adients de cada païs (en el cas que l'empresa ja no hi tingui representació).



IMPORTANT: si no has treballat en exportació i no tens disponibilitat per viatjar un 95% del temps, no cal que t'inscriguis per que és un requisit que l'empresa considera IMPRESCINDIBLE.



Podem admetre sectors afins a la joieria com el de la rellotgeria, bijuteria, moda, complements, articles de luxe, etc... sempre i quan el client o distribuïdor visitat hagi estat del sector de la joieria o similar.



Admetem també candidatures freelance del sector de la joieria a nivell internaciona, amb cartera de productes i marques del sector que puguin ser compatibles amb la marca.

: LABORAL INDIFERENT

: 0

: 0

: 0

31/01/2015

Vull saber-ne més