diumenge, 21 de desembre del 2014

Industrial - Electro-Mecànic muntador: Espanya i Sud d'Europa (

Electro-Mecànic muntador: Espanya i Sud d'Europa (




BARCELONA (BARCELONA)

: Organigrama selecció

: Reconeguda empresa Multinacional fabricant de maquinària industrial per al sector de l'alimentació líder en el seu segment de mercat i referent a nivell mundial, amb seu a Anglaterra, EEUU i Austràlia. es tracta d'una indústria puntera i Nº 1 al món en el seu tema



Necessitem un tècnic electromecànic per fer les instal.lacions de maquinària a casa del cient, solucionar possibles avaries, realitzar visites de cortesia, realitzar assitència tècnica telefònica, etc.



L'àmbit de treball és Espanya i Sud d'Europa és a dir Sud de França, Itàlia, Portugal i esporàdicament Marroc i Argèlia.



La dependència és del Director Tècnic que està a Anglaterra i a nivell de Península Ibèrica hi ha un Tècnic Comercial amb qui es coordinarà.



L'empresa té diferents clients dins la zona assignada, són indústries alimentàries de caràcter gran i requereix un seguiment contsant per part de l'area tècnica, per això la feina requereix viatjar de manera gairebé constant per la zona assignada. A Catalunya hi ha diversos clients de manera que quan es treballa aquí es pot anar a casa diariament però la resta són Industries que estan escampades pels diferents països, per la qual cosa de dilluns a divendres es sol viatjar molt.



Setmanalment i des d'Anglaterra arriba el planning d'actuacions per la següent setmana. Per tant, habitualment es surt de casa i només molt esporadicament es va a la Central d'Anglattera o d'Alemanya per temes de formació.











: LABORAL INDEFINIT

: 0

: 35000

: 40000

20/12/2014

Vull saber-ne més