dissabte, 15 de novembre del 2014

Venda al detall - CARNISSER/A Botiga Alimentació Ametlla del Vallès

CARNISSER/A Botiga Alimentació Ametlla del Vallès




BARCELONA (BARCELONA)

: Nom d'empresa no visible

: Cooperativa Plana de Vic va ser fundada l'any 1966 per un grup de ramaders osonencs amb l'objectiu d'incrementar el valor de la producció dels socis, fer les explotacions més eficients i competitives i trobar noves vies de comercialització a través d'una marca forta i innovadora.



Plana de Vic controla de manera integral el procés de producció de l'alimentació: des de l'origen (amb la fabricació d'alimentació per als animals) fins a la comercialització dels productes tant a les botigues Plana de Vic com a restauració, col·lectivitats, comerços d'alimentació i exportació, passant per la gestió integral de les granges (benestar animal i tots els serveis tècnics vinculats a les explotacions) i la transformació en productes carnis.



Cerquem carnisser/a per fer-se càrrec del taulell tradicional d'una de les nostres botigues ubicada a l'Ametlla del Vallès. S'encarregarà del control, recepció, elaboració i tall dels productes de la carnisseria, especejament, manteniment correcte dels lineals i assessorament al client.

: LABORAL INDEFINIT

: 0

: 0

: 0

14/11/2014

Vull saber-ne més