dimecres, 18 de juny del 2014

Altres oficis - Persona amb coneixements en gastronomia i vins per

Persona amb coneixements en gastronomia i vins per




BARCELONA (BARCELONA)

: Nom d'empresa no visible

: Som un espai de nova obertura a la ciutat de Barcelona. La inauguració està prevista per finals d'estiu. A través d'un recorregut pel centre, el visitant pot descobrir quins són, d'on vénen i com es consumeixen els productes d'alimentació propis de Catalunya. Realitzem activitats culturals i gastronòmiques (visita al museu), tasts, degustacions... També tenim espai de comerç amb venda de productes.







Estem buscant una persona perquè es responsabilitzi d'una de les àrees del nostre centre. Es tracta de la zona de degustacions, on la persona escollida atendrà els clients que desitgin fer una degustació.



Prèviament, caldrà que la persona s'hagi responsabilitzat de l'elaboració de la carta de tapes i també de vins, en funció dels productes de què disposem. Haurà de preparar-ho tot, tenir les tapes a punt, i atendre i informar les persones que vulguin degustar algun dels productes.



El perfil que estem buscant és el d'una persona amb gran interès per al món de la gastronomia, en general, i els vins, en particular. No demanem una titulació especialitzada concreta, però sí que valorarem que la persona s'hagi format en aquesta àrea, perquè pensem que d'aquesta manera podrà donar més bon servei al visitant.



Pel tipus de feina que realitzarà, cal que sigui una persona a qui li agradi el tracte amb el client, l'atenció al públic, etc. Tenint en compte l'emplaçament i l'objectiu turístic del nostre espai, demanem que la persona parli un bon anglès (i valorarem els coneixements d'altres idiomes).



D'entrada, la dedicació d'aquesta persona serà de 20 hores setmanals, però aquesta dedicació pot ampliar-se a mig termini si el volum de feina ho justifica.

: LABORAL TEMPORAL

: 0

: 8000

: 10000

17/06/2014

Vull saber-ne més