dijous, 2 de maig del 2013

Infermers/eres per treballar a BAVIERA (ALEMANYA)

Infermers/eres per treballar a BAVIERA (ALEMANYA)




BARCELONA (BARCELONA)

: GRUP ORGANIGRAMA

: Organigrama SL: recursos humans, selecció de personal, formació empresarial, psicologia industrial.





Des de fa uns quants anys, s'ha anat fent més palesa a Alemanya la manca d'especialistes del sector sanitari. A causa del desenvolupament demogràfic al país, i de les baixes taxes d'atur actuals, a Alemanya calen avui molts professionals qualificats en aquest sector.



De manera específica, estem buscant persones amb la titulació en INFERMERIA que tinguin disponibilitat per anar a residir i treballar a Baviera, Alemanya. Cal cobrir vacants en diferents àrees (anestèsia, cirurgia, ginecologia, medicina interna, cures intensives, nefrologia, etc.) tant en hospitals, com en clíniques universitàries i en residències per a la gent gran.



Les persones seleccionades s'encarregaran de l'atenció i cura de les persones malaltes i/o dependents, i de totes les tasques que se'n derivin (gestió dels tractaments, informació als pacients, cura de ferides, organització d'instruments, gestió de la documentació necessària, etc.).



Es tracta de llocs de treball amb total estabilitat i bona remuneració econòmica. A banda de la feina, en alguns d'aquests centres també s'ofereix la possibilitat de fer formació contínua, en àrees que requereixen més especialització o nivell.



: LABORAL INDEFINIT

: 0

: 0

: 0

01/05/2013

Vull saber-ne més